Profil Syarikat

Socreat elektronik teknologi Limited adalah sebuah perusahaan berteknologi tinggi usahasama dari Hong Kong dan tanah besar, dalam R & D, pengeluaran dan jualan pintar LED lightings. Berdasarkan konsep "Datang dari alam semula jadi, mencipta masa depan kita", kami dapat memberi tumpuan R & D, pengeluaran dan jualan berkualiti tinggi semua dalam satu Taman cahaya Suria, Semua dalam satu Suria jalan terang, mudah alih solar sistem pencahayaan.

Socreat mempunyai profesional R & D pasukan yang menggubah berpengalaman LED pemandu Jurutera dan pereka pencahayaan. Kita mempunyai kekuatan teknikal yang kukuh dan kaya dengan pengalaman dalam reka bentuk produk, dan kita bekerjasama dengan Profesor dan pakar-pakar dari Universiti Jiaotong Xi'an dan Xi'an Universiti Sains dan teknologi untuk memberikan pelanggan produk terbaik.

Jalan pintar adalah satu jenama baru Syarikat Socreat, sistem pengurusan jenama di tanah besar secara rasmi membentuk pada 2016. Kita sudah pasti jenama baru ini akan menjadi super star di seluruh dunia, menuju pembangunan pasaran lampu jalan Suria. Sebagai seorang pemimpin, kita berkeras untuk arahan "pakar dalam Lampu pintar, bercahaya dunia", menghalang p & p dalam lampu produk pintar dan meningkatkan kualiti cahaya. Kita akan mewujudkan persekitaran hidup yang berkualiti yang lebih selesa, lebih cekap tenaga dan lebih tinggi dengan kebijaksanaan.

Jaminan kualiti

Syarikat kami memiliki peralatan ujian lanjutan dan jurutera profesional dan berkelayakan, yang dengan tegas mengawal keseluruhan proses bahan termasuk pembelian, mengeluarkan prosedur dan produk siap. Semua ujian kebolehpercayaan adalah ketat mengikut produk ketenteraan. Produk kami adalah benar-benar selaras dengan permintaan piawaian antarabangsa, seperti UL, CE, FCC, Rosh dan sebagainya.

Lawatan ke kilang

Kilang kami terletak di Gushu, Bao'An district Shenzhen, yang merupakan pusat perkilangan elektronik dari China.

Gushu hanya 2 Stesen metro jauhnya dari Lapangan Terbang Shenzhen, ia adalah mudah untuk melawat anda.

Jadi, jika anda berminat dalam LED, sila tidak teragak-agak untuk melawat kami, menyambut!

Wawasan Enterprise:

Sebagai seorang pemimpin dalam pencahayaan yang bijak.

Hala tuju organisasi:

Pakar dalam Lampu pintar, bercahaya dunia.

Perwatakan Enterprise:

Datang dari alam semula jadi, cipta masa depan kita.

Nilai Enterprise:

Menawarkan pelanggan, pekerja, pemegang saham dan perniagaan

rakan kongsi satu platform di mana boleh mencipta dan mencapai impian;

menghormati dan menggalakkan semua orang kebolehan dan kreativiti.