Profil Syarikat

Socreat elektronik teknologi Limited adalah syarikat usaha sama teknologi tinggi dari Hong Kong dan tanah besar, yang mengkhususkan diri dalam R & D, pengeluaran dan jualan lampu LED bijak. Berdasarkan "Datang dari alam semula jadi, mencipta masa depan kita" konsep, kami memberi tumpuan kepada R & D, pengeluaran dan jualan berkualiti tinggi semua dalam satu lampu Taman solar, semua dalam satu lampu jalan solar, mudah alih sistem lampu solar.

Socreat mempunyai profesional R & D pasukan yang dikomposisikan dengan jurutera LED pemandu yang berpengalaman dan pereka pencahayaan. Kita mempunyai kekuatan teknikal yang kukuh dan pengalaman yang kaya dalam reka bentuk produk, dan kami bekerjasama dengan profesor dan pakar-pakar dari Xi'an Jiaotong University dan Xi'an Universiti Sains dan teknologi untuk menyediakan pelanggan produk terbaik.

Road Smart adalah satu jenama baru syarikat Socreat, sistem pengurusan jenama di tanah besar secara rasmi membentuk pada 2016. Kami yakin jenama baru ini akan menjadi bintang super di seluruh dunia, yang membawa pembangunan pasaran lampu jalan solar. Sebagai pemimpin, kita berkeras pada arah "pakar dalam pencahayaan pintar, menyala dunia", menjaga R & D dalam produk pencahayaan pintar dan meningkatkan kualiti cahaya. Kami mewujudkan, lebih cekap tenaga persekitaran yang lebih selesa, lebih tinggi kualiti hidup dengan kebijaksanaan.


6362032933959691797566317.jpg


QQ图片20170118163202.jpg


QQ图片20170118163159.jpg