Hebat! Road Smart Gain Jadi Banyak Peminat Di Canton Fair

15hb April, Jalan Raya Reka bentuk yang unik mengintegrasikan reka bentuk lampu jalan solar pintar: Lampu Flybird Suria , Light Nighthawk Suria , Cahaya Bulan Surya , Lampu Belayar Suria dan Lampu Rama-rama Matahari membina penceramah bluetooth hadir di Canton Fair. Dalam Tambahan, Jalan Pintar 2018 baru produk: Cahaya Lighthorse Solar yang lebih cerah, lebih lama dan lebih seragam; APP pintar kawalan siaran Solar Butterfly Light, Solar Nighthawk Light dengan kamera IP keselamatan ; kecerahan dan kecekapan kos yang lebih tinggi khas Suria Bulan Cahaya RS-ML-H5000 yang luar biasa menunjukkan di sana.

road smart

road smart

Produk ini mencapai kejayaan dalam penampilan, kecerahan, keseragaman, ketekunan dan kecerdasan dan lain-lain kawasan.
Kecuali pelanggan lama datang ke sini untuk membincangkan kerjasama yang mendalam, juga ramai pelanggan baru yang tertarik dengan Road Smart, bukan sahaja produk, tetapi pemasaran jenama, semangat Road Smart, ect.
"Produk ini mempunyai penampilan unik yang cantik dan cahaya seragam yang cerah, dengan mengambil kira keperluan pasaran", seorang pelanggan dari Afrika Selatan mengatakan bahawa dan sangat berpuas hati dengan produk Road Smart.
"Jika anda mempelajari konsep Jalan Pintar dan konsep jenama, anda akan melihatnya tidak mahal, produk Jalan Pintar sepatutnya." Seorang pelanggan Mesir memberi komen mengenainya.
"Saya tahu Road Smart sejak 3 tahun yang lalu, ia adalah kerjasama yang menyenangkan dengan Jalan Pintar, mereka sentiasa memberikan penyelesaian profesional untuk projek saya, Jalan Pintar terus melakukan cahaya jalan solar pintar seperti apa yang mereka katakan, ia adalah perusahaan yang boleh dipercayai dan mesti pemimpin padang cahaya jalan pintar solar "Seorang pelanggan dari Afrika berkata demikian.

road smart

road smart

road smart

road smart

road smart

Selepas melihat produk Road Smart di Canton Fair, ramai pelanggan meminta untuk melawat kilang Jalan Pintar dan kilang. Apa yang mengejutkan, kami bertemu dengan enam negara pelanggan pada hari pertama selepas pesta Canton.
Mengetahui Jalan Pintar memiliki pengalaman selama 9 tahun di cahaya jalan surya pintar dan produk desain paten mempunyai lebih dari 80pcs paten pada penampilan & litar & struktur, pelanggan ini menentukan niat kerjasama mereka dengan Road Smart dengan segera.
Dan seorang pelanggan dari Amerika Selatan menandatangani kontrak sampel dan membayar tunai dengan segera di Ibu Pejabat.

Tahniah kepada Road Smart yang berjaya menunjukkan pameran pertama Canton Fair.

road smart

road smart

road smart

road smart

road smart

Produk Pintar Jalan yang telah digunakan di lebih daripada 120 negara sekarang, Pada 2018 Jalan Pintar akan mempercepatkan susun atur pasaran global dan menulis bab baru kepada "The Belt and Road", membawa cahaya hijau dan cerdas ke setiap tempat di dunia. , produk berkualiti tinggi yang inovatif, Pasukan Perkhidmatan Sunshine profesional akan memenangi pujian dan kepercayaan pelanggan luar negara.

QQ截图20180421181654.jpg