Jalan pintar terus menunjukkan di Canton Fair

Okt 15-19, Jalan pintar paten unik Reka bentuk lampu jalan Suria pintar integrasi:Suria Flybird cahaya,Cahaya Suria Nighthawk,Cahaya Suria Moon,Cahaya Suria belayardanCahaya Suria Taman Rama-Ramamembina di speaker bluetooth hadir di Canton Fair. Di samping itu, produk baru jalan pintar 2018: lebih cerah, lebih panjang dan lebih seragamSuria Flyhorse cahaya; Aplikasi pintar kawalan penyiaran Suria cahaya Taman Rama-Rama, pengemaskinianSuria Nighthawk cahaya dengan kamera IP Keselamatan; Reka bentuk yang indah Suria Bee cahaya menarik ramai pelanggan datang untuk melawat.

road smart

Produk-produk ini mencapai kejayaan cemerlang dalam penampilan, kecerahan, keseragaman, pengekalan dan kecerdasan dan lain-lain kawasan.
Kecuali lama pelanggan datang di sini untuk membincangkan kerjasama mendalam, juga ramai pelanggan baru tertarik dengan jalan pintar, bukan sahaja produk, tetapi jenama marketing, Smart jalan semangat, ect.
"Produk ini dengan tinggi penampilan unik yang cantik dan terang seragam cahaya, fully mengambil kira kehendak pasaran", seorang pelanggan dari Amerika Selatan mengatakan bahawa dan sangat berpuas hati dengan produk Road Smart.
"Jika anda mengetahui jalan Smart technologies dan konsep jenama, anda akan melihat ia tidak mahal, Road Smart products layak" Asia Tenggara A pelanggan memberi komen di atasnya.

"Saya tahu jalan yang bijak dari 3years yang lalu, ia adalah kerjasama yang menyenangkan dengan jalan raya yang bijak, mereka sentiasa memberikan penyelesaian profesional bagi projek-projek saya, Jalan pintar pengalaman melakukan lampu jalan Suria pintar hanya seperti apa yang mereka katakan, ia adalah sebuah perusahaan yang boleh dipercayai dan mesti menjadi pemimpin bidang pintar Suria jalan cahaya"pelanggan dari Afrika berkata ia.

road smart

road smart

road smart

road smart

Jalan pintar produk sudah digunakan dalam lebih daripada 120 negara sehingga kini, 2018 jalan yang bijak akan mempercepatkan susun atur pasaran global dan menulis satu Bab baru "The tali pinggang dan Road", membawa cahaya hijau dan pintar ke setiap tempat di dunia. Imej jenama Road Smart, produk-produk berkualiti tinggi yang inovatif, profesional Sunshine Perkhidmatan pasukan akan terus menang pujian dan kepercayaan daripada pelanggan di luar negara.

road smart