Solar Street Light Microwave Radar Sensor And Human Body Difference Sensor Infrared

Lampu jalan induksi radar ketuhar mikro adalah sejenis lampu luaran induksi pintar yang baru diperkenalkan dalam dua tahun yang lalu. Sekiranya radar gelombang mikro digunakan untuk merasakan pencahayaan dalaman, ia harus diketahui bahawa penderiaan radar gelombang mikro lebih cerdas daripada penderia inframerah manusia, dan kepekaannya tinggi.

Jauh, induksi radar gelombang mikro adalah objek bergerak yang berbeza, selagi ada objek bergerak yang jelas yang melaluinya akan mencetuskan induksi, dan dapat menembus dinding ketebalan yang berlainan, tanpa menghiraukan persekitaran, suhu, habuk, dll. , pada 37 darjah, jarak penderiaan tidak akan dipendekkan.

Induksi inframerah tubuh manusia akan dipengaruhi oleh suhu ambien. Apabila suhu ambien tinggi, induksi inframerah tubuh manusia tidak akan mengenali suhu tubuh manusia apabila seseorang melewati. Oleh itu, induksi inframerah tubuh manusia akan mempunyai jarak penderiaan pendek pada musim panas, kepekaan yang rendah, respons yang perlahan.

Jalan cahaya solar jalan pintar menggunakan fungsi gerakan gerakan radar gelombang mikro, mendapat feedabck yang baik dari lebih daripada 120 negara pelanggan. Selamat datang untuk menghubungi kami untuk mengetahui lebih lanjut.

QQ截图20180609135003