Lampu Taman Solar Bersepadu

Lampu Taman Solar Bersepadu
Berbual sekarang
Maklumat produk

Kelebihan lampu taman solar yang terpantas Jalan Pintar:

1. Produk lampu taman solar yang bersepadu menyediakan waranti 3-5 tahun, mempunyai sistem jualan selepasnya.

2. Semua produk kami telah meluluskan pensijilan CE dan RoHS Kesatuan Eropah dan pensijilan kalis air IP65 peringkat tinggi.

3. Kami mengintegrasikan R & D, pengeluaran, jualan dan integrasi, dan menyediakan perkhidmatan OEM dan disesuaikan berdasarkan bekalan model sedia ada. Lebih daripada 20 jurutera kami bersedia untuk pergi ke apa sahaja yang anda perlukan!

4. Kilang ini mempunyai 10 tahun pengalaman R & D dan pengeluaran dalam produk tenaga suria. Dengan keluasan 6,000 meter persegi pengeluaran dan ruang pejabat, syarikat itu secara bebas menghasilkan panel solar dan pengawal untuk mengawal kualiti dari sumber dan mengurangkan kos selepas jualan anda.

5. Jalan lampu pintar solar pintar mengamalkan Amerika Syarikat yang diimport kecekapan tinggi filem tenaga solar, Amerika Syarikat Puri LED sumber cahaya, bateri litium gred kuasa dan penyelidikan bebas.

6. mempunyai 80pcs paten pada struktur & penampilan & litar.

7. Membekalkan kuasa yang berbeza, pelbagai produk aplikasi, seperti lampu taman kuasa rendah, lampu vila; lampu lebuh raya berkuasa tinggi; lampu penggera pemantauan pelbagai guna; sistem pencahayaan tenaga solar rumah.

8. Jalan pintar lampu lampu solar yang bersepadu, mengintegrasikan sumber cahaya LED dan panel solar, yang dikendalikan oleh pengawal pintar, berkesan dapat mengurangkan kadar kegagalan, memudahkan pemasangan, sekali gus menjimatkan kos pengangkutan dan pemasangan, dan juga dengan berkesan mengurangkan kos selepas jualan.

9. Produk telah dieksport ke lebih daripada 120 negara di luar negara dan telah dihasilkan untuk beberapa jenama terkenal di luar negeri yang besar. Mereka telah mendapat pengiktirafan yang tinggi dari pelanggan.

Lampu Pintar bersepadu lampu Taman Pintar

Socreat Electronics adalah salah satu pengeluar dan pengeluar lampu kolam China yang terbaik, dilengkapi dengan projek lampu taman solar yang baik, dialu-alukan untuk produk borong dari kilang kami.
Siasatan