Sensor Gerakan Membawa Lampu Jalan

Sensor Gerakan Membawa Lampu Jalan
Berbual sekarang
Maklumat produk

Sensor gerakan Jalan Pintar yang membawa lampu jalan:

Kaedah pengendalian lampu jalan halaman yang sedia ada agak luas, dan hampir tidak ada kereta dan orang yang berjalan di sekitar taman pada pertengahan malam. Sekiranya lampu dimatikan, ia bukan bahaya manusia atau keselamatan, tetapi ia telah menyala sehingga fajar, menyebabkan fenomena cahaya sepanjang malam. Penggunaan tenaga mengejutkan. Dengan menggunakan teknologi kecerdasan cahaya jalan induksi radar (microwave) yang dikembangkan oleh syarikat kami, kami akan menyedari fungsi berikut: 1. Penggunaan teknologi fotosensitif, secara automatik mengesan pencahayaan cahaya ambien mengikut perubahan musim, menghidupkan LED sumber cahaya, menghidupkan lampu, mematikan lampu, tepat di tempatnya

2, melalui penetapan fungsi undur CPU terbina dalam, untuk memastikan pencahayaan berterusan tanpa gangguan pada tengah malam, sehingga lewat malam apabila mobiliti orang dan kenderaan mengurangkan, secara automatik beralih ke mod kawalan pintar radar (gelombang mikro), mula tidak terganggu , inisiatif dikeluarkan Isyarat pengimbasan gelombang mikro (dengan radius perlindungan 8 meter) menyediakan pencahayaan berterusan dan tidak terganggu apabila sensor dan orang hadir dan bergerak dalam kawasan liputan. Kenderaan dan orang secara automatik melambatkan peralihan ke keadaan pencahayaan keselamatan pencahayaan rendah selepas meninggalkan (kuasa normal 30%).

motion sensor led street light

QQ截图20170113114316.png

Socreat Electronics adalah salah satu pengeluar dan pengeluar lampu kolam China yang terbaik, dilengkapi dengan sensor gerakan yang baik yang membawa projek lampu jalan, dialu-alukan untuk produk borong dari kilang kami.
Siasatan