Lampu Jalan Led Solar

Lampu Jalan Led Solar
Berbual sekarang
Maklumat produk


40W lampu jalan yang diketuai solar dari parameter Jalan Pintar:

Sijil: CE, RoHS, ISO9001 Volyate: 12V
Permohonan Jalan Jenis bateri: Litium
Gred IP: IP65 Caj 6
Jenis: SC-NH100 Pakej: Kadbod
Suhu bekerja: -20 ℃ + 60 ℃ Panel solar: 18V 100W
Gred IP: IP65 Bateri LiFEPO4 12.8V 424WH
CT: 1700-7000K Kecekapan cahaya: 160lm / w
Masa pelepasan: 12hrs / day * 5days Ketinggian pemasangan: 6m
Pengeluaran:
5000 / bulan Kuasa LED: 40W 6000lm

Solar lampu jalan yang diketuai Tempat permohonan:

Sesuai untuk keperluan lampu di pelbagai tempat luaran seperti taman, taman, tempat letak kereta, jalan raya, lebuh raya, perhentian bas, dataran, stadium, padang bola sepak, dan sebagainya.


Ciri-ciri dan fungsi lampu jalan yang diketuai oleh Solar:

Komponen utama: Pemegang lampu terutamanya terdiri daripada panel lampu LED, panel solar, pengawal solar, bateri litium dan shell aloi aluminium.

Papan lampu LED terdiri daripada 60 manik, menggunakan Amerika Syarikat yang diimport lampu Bridgelux 45mil, terang dan stabil.

Panel solar menggunakan sel solar silikon monocrystalline kecekapan tinggi, dan kecekapan penukaran boleh mencapai 20%.

Perumahan aloi aluminium mengamalkan proses pemutus mati dan disalut dengan lapisan anti-karat pada lapisan luar untuk ketahanan.

Masa pencahayaan: Biasanya hanya 6 jam untuk mengisi sepenuhnya dalam keadaan yang cerah, dan ia boleh menerangi 12 jam sehari selama 5 hari berturut-turut.

solar nighthawk light advantages 160lmw.jpg

Perkhidmatan selepas jualan:

  1. 1 Pertama, Produk kami dihasilkan dalam sistem kawalan kualiti yang ketat dan kadar yang cacat akan kurang daripada 0.2%.

  2. 2Secondly, sistem pencahayaan matahari kami adalah Reka bentuk DIY, setiap bahagian seperti bateri dan pengawal dapat diganti dengan mudah.

  3. 3 Ketiga, sila kirimkan foto atau vedio cacat, kami akan menganalisis masalah bagian mana. Semasa tempoh jaminan, kami akan menghantar penggantian dengan pesanan baru untuk kuantiti yang kecil. Untuk produk kumpulan yang cacat, kami akan membaikinya dan menghantarnya semula kepada anda atau kami boleh membincangkan penyelesaian termasuk panggilan semula mengikut keadaan sebenar.

  4. 4 Jika selama tempoh jaminan, anda boleh membeli pengganti dari kami.

Gambar projek:


solar nighthawk light

solar nighthawk light

Sijil:

未命名sd.jpg


Socreat Electronics adalah salah satu pengeluar dan pengeluar Projek Light Solar Nighthawk China yang terbaik, dilengkapi dengan projek lampu jalan yang diketuai solar yang baik, dialu-alukan untuk produk borong dari kilang kami.
Siasatan